Menu
Contact

Over ons

Van der Giessen & van Bellen is een onafhankelijk Nederlands bedrijf met 85+ jaar ervaring.

Kom in contact

Ons verhaal

Van der Giessen & van Bellen is een onafhankelijk Nederlands bedrijf met 85+ jaar ervaring in niet-destructief onderzoek en onderhoud van allerlei soorten cilinders en vaten, met als specialiteit onderzoeken, keuren en opnieuw bedrijfsklaar maken van cilinders. Wij hebben een goede naam opgebouwd en zijn derhalve bekend bij de voornaamste Europese gasmaatschappijen. Onze testprocedures voldoen aan de eisen van en worden erkend door nationale- en internationale keuringsinstanties.

Van der Giessen en van Bellen als

betrouwbare partner Onze technische vaardigheden, kennis van de gasmarkt, het hoge kwaliteitspeil, de vele jaren aan ervaring en de uitstekende dienstverlening hebben ons gemaakt tot een betrouwbare partner voor onze relaties in binnen- en buitenland.

Onze specialisten

Wij hebben specialisten in dienst die berekeningen kunnen maken op het gebied van cilinders, vaten, tontanks, tankwagens, containers, trailers en cilinder pakketten. Zij kunnen vanzelfsprekend ook omgaan met geavanceerde technieken zoals keuring met gebruik van endoscoop/ camera, ultrasoon meetapparatuur enz. Een grote voorraad maakt het mogelijk verschillende type cilinders, nieuwe zowel als gebruikte, geschikt voor vulling van diverse gassoorten, direct te leveren. In ons assortiment zijn o.a opgenomen: 

  • Cilinders 1- t/m 140 liter
  • Afsluiters
  • Beschermkappen
  • Stijgbuizen
  • Andere toebehoren
  • Cilinderpakketten

Ook adviseren wij onze klanten met betrekking tot bewerking, onderhoud en logistiek.

Van Bellen en van der Giessen

Locatie

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oud-Beijerland, enkele kilometers ten zuiden van Rotterdam en haar haven, hetgeen uit logistiek oogpunt zeer gunstig is. Van hieruit verzorgen wij de distributie voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Wij streven ernaar om in ons vakgebied innovatief te zijn en de kwaliteit op een hoger niveau te brengen.

Kom in contact

De doel­stelling van onze orga­nisatie is Het onder­steunen van de inte­grale veilig­heid van cil­inders. Van der Giessen en Van Bellen gebruikt state-of-the-art appara­tuur om een optimale service en uit­steken­de kwa­li­teit te bieden.